Hudläkare nära Knivsta

Hudläkare nära Knivsta

Behöver du en erfaren hudläkare i Knivsta-området? Vår ansedda klinik i Uppsala är dedikerad till att erbjuda högkvalitativ vård med expertis inom diagnos, behandling och hudkirurgi. Våra tjänster är tillgängliga för både privat sjukförsäkring och privatbetalare.

Professionell vård för olika hudproblem

Vi erbjuder omfattande behandling och hjälp för en mängd vanliga hudproblem. Våra erfarna hudläkare är specialiserade på områden som inkluderar akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudinfektioner, allergiska reaktioner, födelsemärken och andra hudförändringar.  


Vi strävar efter att leverera den bästa möjliga vården och samarbetar aktivt med dig för att uppnå optimal hudhälsa. Oavsett dina specifika bekymmer är du välkommen att kontakta oss för professionell hjälp och rådgivning


Flexibla avtal och snabba tider

Vi har etablerade samarbeten med de flesta försäkringsbolag för en enkel bokningsprocess. Om du föredrar att betala privat, kan du fylla i vårt formulär, och vi kommer att kontakta dig inom kort.  


Observera att vi är en privat klinik och inte kräver någon remiss. Vårt mål är att erbjuda snabba tider för våra patienter, oftast inom 1-2 veckor. Vi sätter stor vikt vid att säkerställa att du som patient känner dig väl omhändertagen och välkommen hos oss.