Hudläkare nära Sala

Hudläkare nära Sala

Letar du efter professionell Hudläkare i Sala eller dess omgivningar? Vår klinik, belägen i Uppsala, är specialiserad på behandling av hudsjukdomar och hudkirurgi. Oavsett om du är försäkrad privat eller föredrar att betala för vård själv, så är vi här för att hjälpa dig.

Erfaren hudspecialist nära Sala för dina hudbehov

På vår klinik erbjuder våra erfarna hudläkare diagnos och behandling för en mängd vanliga hudproblem. Vi kan hjälpa dig med åkommor som akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudinfektioner, allergiska reaktioner, födelsemärken och andra hudförändringar. Vår högsta prioritet är att säkerställa din optimala hudhälsa och vi samarbetar nära med dig för att uppnå detta mål. Oavsett din specifika problematik, tveka inte att kontakta oss för kvalificerad vård och rådgivning.


Smidiga försäkringsarrangemang

Vi har etablerade avtal med flertalet försäkringsbolag, vilket innebär att du kan använda din försäkring för ditt besök hos oss. Om du väljer att själv betala för din vård, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.


Viktigt att poängtera att vi som en privat klinik inte tar emot remisser. Vårt mål är att erbjuda snabba bokningstider, vanligtvis inom 1-2 veckor för våra patienter. Vi är djupt engagerade i din välmående och strävar efter att du som patient ska känna dig väl omhändertagen och varmt välkommen hos oss.