Hudläkare nära Enköping

Hudläkare nära Enköping

Söker du efter en hudläkare i eller nära Enköping? Vi är en specialistmottagning i Uppsala som erbjuder vård inom hudsjukdomar och hudkirurgi. Våra tjänster finns här för dig med privat sjukvårdsförsäkring eller för dig som väljer att betala privat.

Hudspecialist nära Enköping som hjälper med alla hudåkommor

På vår mottagning kan vi erbjuda hjälp och behandling för en rad vanliga hudåkommor. Våra erfarna hudläkare kan diagnostisera och behandla tillstånd som akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudinfektioner, allergiska reaktioner, födelsemärken och andra hudförändringar.


Vi är dedikerade till att ge dig den bästa vården och arbeta tillsammans med dig för att uppnå optimal hudhälsa. Oavsett vilket problem du upplever är du välkommen att kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.


Avtal med försäkringsbolag

Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag, så kontakta ditt försäkringsbolag för att boka ditt besök hos oss. Om du väljer att betala privat, fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.


Vänligen observera att vi som en helt privat mottagning inte tar emot remisser. Vi strävar efter att erbjuda tider inom 1-2 veckor för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid att du som patient känner dig väl omhändertagen och välkommen hos oss.