Hudläkare nära Västerås

Hudläkare nära Västerås

Är du i behov av en hudspecialist eller hudläkare i eller i närheten av Västerås? Vi är en specialiserad klinik belägen i Uppsala. Vi fokuserar på diagnos och behandling av hudsjukdomar samt utför hudkirurgi. Våra tjänster är tillgängliga för dig med privat sjukförsäkring eller för dig som väljer att betala privat.

Professionell hudvård nära Västerås för alla typer av hudproblem

På vår klinik erbjuder vi hjälp och behandling för en rad vanligt förekommande hudåkommor. Våra erfarna hudspecialister har expertkunskap inom områden som akne, eksem, psoriasis, rosacea, hudinfektioner, allergiska reaktioner, födelsemärken och andra hudförändringar.


Vi vill erbjuda dig den bästa möjliga vården och samarbetet med dig för att uppnå optimal hudhälsa. Oavsett vilka problem du upplever, är du välkommen att kontakta oss för professionell hjälp och rådgivning.


Avtal med försäkringsbolag

Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag, så kontakta ditt försäkringsbolag för att boka ditt besök hos oss. Om du väljer att betala privat, vänligen fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom kort.


Vänligen notera att vi är en privat klinik och tar inte emot remisser. Vårt mål är att erbjuda tider inom 1-2 veckor för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid att du som patient känner dig väl omhändertagen och välkommen hos oss.